Thursday, June 30, 2011

Kehidupan aku seorang blogger

Salam sejahtera...
Mungkin aku tidak layak untuk mengelarkan diri aku seorang blogger tegar dan juga blogger sejati. Tapi boleh la terima sekadar blogger separuh masa. Setahun sekali aku jadi seorang blogger. hehehe.. bole tak macam tu??

Bukan bermakna aku seorang blogger ni perlu buat keja blogging je kan? Aku ni bukan la pandai sangat nak bercerita tentang dunia blogging nih. Tak berapa nak pandai buat ayat la. Aku lebih berminat untuk menyertai SEO contest sebab nak menang prize.



Blog post ni pon bertujuaan untuk SEO Contest 2daysblogger tu. Hadiah macam best, boleh menang hosting, sebab tu cuba try nak masuk contest tu. Saje wat nyemak list contester. Bagi cuak sikit nampak ade competition.hehe...

Anyway, aku seorang blogger mungkin menjadi pilihan ramai muda-mudi zaman millenium nih. Sebab bole buat side income.keke..

“Contest SEO ini telah dianjurkan oleh Blog 2DayBlogger.Com dengan kerjasama blog upprofits,  lepak dan broframestone. Manakala hadiah telah disponsor oleh 2DayBlogger,upprofits,broframestone , MJ,MySuperKids , Muje,Puan Bee dan Ellen“.

1 comment: